TIMPUL E FOARTE PRETIOS!!!

duminică, 5 februarie 2012

Afla cine te suna cu NUMAR ASCUNS!!!!



Bine ai venit, eu te ajut sa afli cine te suna cu numar ascuns

Daca se intampla sa fii sunat foarte des cu numar ascuns, iar acest lucru a devenit stresant pentru tine si familia ta, eu te pot ajuta sa aflii aceste numere ascunse foarte rapid, foarte simplu si mai ales in cel mai sigur mod.


Detalii despre serviciul de aflare al numerelor private.
Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie sa detineti un abonament sau o cartela prepay care sa permita redirectionarea apelurilor (toate abonamentele permit redirectionarea, inclusiv cartela prepay Cosmote. Daca detineti o cartela prepay Orange sau Vodafone, redirectionarea nu poate fi efectuata, asadar eu nu pot sa ajung la apelul primit de dumneavoastra. Setarile de redirectionare se fac la tasta ocupat, catre un numar pe care il veti primi de la mine.
Odata facute setarile de redirectionare, se efectueaza un test al serviciului, aceasta insemnand ca dvs. va veti suna de pe un alt telefon cu numar ascuns, iar eu va voi comunica numarul de pe care v-ati apelat. Serviciul pentru depistarea apelurilor cu numar ascuns este activ 24 de ore din 24 si va sunt comunicate toate numerele care au apelat cu identitate ascunsa chiar daca vin de pe numere diferite de telefon.

1 comentarii:

SmenuMC spunea...

pentru a primi numarul trimite un e-mail la una din adresele urmatoare:
smenumcc@gmail.com
smenumc@yahoo.com

totul este gratuit :)

Trimiteți un comentariu